15. toukokuuta 2017

Pieni Kakkubaari esittäytyy ravintolapäivänäNyt on viikko aikaa sulatella äitienpäiväkakku, sillä ensi lauantaina 20.5. vietetään ravintolapäivää. Silloin Pieni Kakkubaari esittäytyy jälleen ihastuttavan kukkakauppa Neiti Neilikan tiloissa Mikkelissä.

Viime vuonna Pieni Kakkubaari esittäytyi ensimmäistä kertaa pikkusiskoni Tean terassilla. Tuolloin päivä oli sateinen, mutta iloksemme moni mikkeliläinen löysi tiensä kahvittelemaan kotoisalle terassille. Olimme sisustaneet siskojeni kanssa piharakennuksen terassille pieniä pöytäryhmiä ja lämpöä viileään kevätpäivään toivat pehmoiset viltit ja lampaantaljat.
Iloinen puheensorina kakkukahvien lomassa sai meidät suunnittelemaan jo seuraavaa ravintolapäivää. Tällä kertaa kakkukahvipöydät katetaan viehättävän kukkakauppa Neiti Neilikan tiloihin. Tule Sinäkin nauttimaan kupillinen kahvia ja maistamaan pala kakkua kauniiden kukkien keskelle!


P I E N I    K A K K U B A A R I

esittäytyy kukkakauppa Neiti Neilikassa

lauantaina 20. toukokuuta kello 11-15

Porrassalmenkatu 22, Mikkeli, melkein sairaalaa vastapäätä

T U L E   S I N Ä K I N   K A K K U K A H V I L L E !
Pienen Kakkubaarin herkulliset kakut ja leivokset syntyvät perheemme jauhopeukaloiden taidokkaissa käsissä. Pikkusiskoni Satu on ilmiömäinen kakkutaikuri ja tyttäreni Veera kasvaa kummitätinsä jalanjäljissä. Pop up -kahvilassa on tarjolla erilaisia herkkukakkuja ja -leivonnaisia. Viime vuonna suklainen mansikkakakku ja kevään ehdoton raparperiherkku katosivat parempiin suihin, kahvin kyytipoikana maistui mustikkamuffini tai kaksikin. Vesi herahtaa kielelle, kun vain katseleekin näitä kuvia.

Kuvat ovat viime vuoden Pienen Kakkubaarin ensiesiintymisestä. Klikkaa itsesi kukkakauppa Neiti Neilikan tapahtumaan, klik, niin pysyt ajantasalla Pienen Kakkubaarin touhuista ja tarjoiluista.

Mikä on ravintolapäivä?

Ravintolapäivänä kuka tahansa voi perustaa yhdeksi päiväksi oman kahvilan tai ravintolan mihin tahansa. Päivää vietetään neljä kertaa vuodessa: helmi-, touko-, elo- ja marraskuussa. Tiedot kotikaupunkiisi pompsahtelevista pop up-ravintoloista löydät vaikkapa täältä, klik. Päivän tarkoituksena on pitää hauskaa sekä koota ihmiset hyvän ruuan äärelle nauttimaan seurasta ja kaupunkielämästä. Maukasta ravintolapäivää jokaiselle! Herkkuja ja uusia tuttavuuksia!


*    *    *    *


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiinnostavia kirjoituksia: