28. huhtikuuta 2017

Sisustuskurkistuksia osa I - LOISTE living

Linnanmäen parkkipaikka oli vielä hiljainen, mutta tulevana viikonloppuna siellä lienee kuhina. Tällä kertaa askeleeni eivät vieneet minua vuoristoradan pyörteisiin, vaan kävelin keväisessä Helsingissä kohti Viipurinkatua. Kävin tutustumassa viehättävään pieneen kivijalkaliikkeeseen Helsingin Alppilassa, aivan Linnanmäen vieressä.

LOISTE living on ihastuttavan kaunis liike. Pyörin hetken aikaa ympyrää paikallani ihan vain ihastellessani liikkeen tunnelmaa, nuuhkien huumaavaa tuoksua - se on lempeä sekoitus kynttilän ja teen mausteista tuoksua. Täältä löytyy ajattomia ja tyylikkäitä sisustus- ja lifestyletuotteita. Värit ovat maanläheiset ja tuotteiden esillepano on kiinnostava. Värien harmonia ja kauniiden tuotteiden estetiikka saa sisustussormeni kutisemaan inspiraatiosta.

Tarina tuotteiden takana on läpinäkyvä, ne on valmistettu ekologisesti ja eettisesti kestävää kehitystä tukien. Valikoimista löytyy luomupuuvillaisia tyynynpäällisiä, kierrätetystä paperista ja kumista valmistettuja ruukkuja ja kortteja, jotka saat kukkimaan.

Ajattelin kirjoittaa teille kivoista, pienistä kaupoista, joihin törmään työssäni ja kylillä kulkiessani. Olen kivijalkakauppafani. Nautin pienten kauppojen tunnelmasta, yksilöllisyydestä ja monipuolisuudesta. Inspiroidun kivoista ja oivaltavista esillepanoista.

Helppo nettikauppa lisää jatkuvasti suosiotaan ja kauppaketjut keskittyvät suuriin kauppakeskuksiin. En vastusta kehitystä yleensä, mutta haluan nostaa tunnelmallisia liikkeitä esiin. Haluan nostaa yksittäisiä yrityksiä ja yrittäjiä esiin, etteivät ne jäisi unohduksiin ja kauppakeskuksten jalkoihin.
Siksi aloitan sarjan, jossa kerron teille lukijoilleni tielleni osuvista kivoista ja tutustumisen arvoisista kohteista. Tämä kirjoitus aloittaa sarjan, seuraavaksi avaan oven vanhaan rakennukseen. Mitä sen takaa löytyy - jää seuraamaan!

LOISTE living löytyy myös netistä, mutta poikkea ihmeessä myös ihastuttavaan liikkeeseen Viipurinkatu 8, Helsinki.

P.S. Tämä ei ole maksettu mainos, eikä edes pyydetty. Ihan omasta vapaasta tahdostani tahdon nostaa tämän kaupan esille!


*     *     *     *


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiinnostavia kirjoituksia: