6. huhtikuuta 2017

Kevätmessuilla maksutonta sisustusneuvontaaKiinnostaako sisustussuunnittelu?

Mutta et tiedä mistä löytää hyvä ja ammattitaitoinen suunnittelija. Sissarit on näkyvästi esillä Kevätmessuilla Helsingissä nyt viikonloppuna. Tule piipahtamaan osastolla ja tutustumaan Sissareiden palveluihin ja suunnittelijoihin. Osastolla on mukana myös monia yhteistyökumppaneitamme ja heidän tuotteitaan, myös työnäytöksiä. Areenalavalla on mielenkiintoisia esiintymisiä. Kevätmessujen sivuilta löydät tarkemmin ohjelmainfon ja esiintymisien aikataulut.

Osaston lyödät Oma Koti hallista 3f31, tervetuloa!

 

Maksutonta sisustusneuvontaa

Sissarit tarjoavat Kevätmessuilla sisustusneuvontaa veloituksetta kodin pieniin pulmiin. Ota mukaan pohjakuva ja kuvia ongelmallisesta tilasta, niin saat vinkkejä ja neuvoja toimivan ja tyylikkään sisustuksen toteuttamiseen.

Sissareilla myös arvonta, jossa voit voittaa kahden tunnin sisustuskonsultaation ja mahtavia tuotepalkintoja. Käy vastaamassa lyhyeen kyselyyn osastolla, niin pääset osallistumaan arvontaan.
Mitä on Sissarit?

Sissarit on itsenäisten sisustussuunnittelijoiden yhdistys. Meitä Sissariteit yhdistää se, että olemme kaikki opiskelleet AJK Jatkokoulutuksessa sisustussuunnitelua. Toimimme jokainen itsenäisinä yrityksinä ja yrittäjinä. Yhdistys on perustettu  helpottamaan asiakastamme löytämään ammattitaitoset sisustussuunnittelijat vähän kuin yhden katon alta. Sissareiden sivuilta löydät enemmän tietoa yhdistyksestä, sisustussuunnittelijoista ja yhteistyökumppaneistamme.

AJK Jatkokoulutuksen osasto 3b38 löytyy samasta hallista, käy tutustumassa opinahjomme tarjontaan.   
*     *     *     *


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiinnostavia kirjoituksia: