14. maaliskuuta 2017

Kesätuulia parvekkeellaKesä lähenee ja mieli halajaa parvekkeelle nauttimaan kiireettömästä aamukahvista, linnunlaulusta ja lempeästä kesätuulesta. 

Vielä parveke on tyhjä ja ankea, mutta tavoitteena on muuttaa se tunnelmalliseksi tilaksi, vehreäksi keittiöpuutarhaksi ja luoda paikka, jossa istua iltaa perheen ja ystävien kanssa.

Tyhjä parveke kaipaa pehmeyttä ja vihreyttä. Lasitettu parveke on mukavan tilava, se on himpun vajaa 11 neliön kokoinen. Parveke avautuu länsi-luoteeseen, joten ilta-auringon säteet paistavat parvekkeelle. Muuttokuormasta löytyvät pöytä ja penkit, jotka sijoitetaan parvekkeelle. Ne kaipaavat uudet tekstiilit raikastamaan ilmettä. Perhe kokkaa ja nauttii iltaruuan mielellään kesäisellä parvekkeella.

Toiveissa on myös tilaa lapsille leikkiä, pieni hiekkalaatikko olisi kiva yksityiskohta. Sen toteutus kuulostaa mielenkiintoiselta! Keittiöpuutarhaan tahdotaan yrttejä ja mansikoita, ehkäpä porkkanoitakin. Jatkan työtäni piirtämällä pohjakuvan ja sijoittamalla toivotut toiminnot pohjaan, sekä valitsemalla kasvit, ruukut ja ideoimalla keittiöpuutarhan. Parvekkeen sisustus toteutetaan pienellä budjetilla, joten tee-se-itse -ideoita tarvitaan. Ja niistä mä tykkään!

Parvekkeen väriteema napataan ulkoverhouksen värimaailmasta. Valloittavan vahva okran keltainen ja tummansininen seinäpinta pehmennetään oljen keltaisella, siniharmaan ja harmaan sävyillä.

Tässähän tulee ihana ikävä kesää! Seuraa blogiani, niin pysyt kärryillä, kuinka parvekkeen suunnittelu etenee.

Ideakuvan kuvat pinterest.com. 

 *     *     *     *


2 kommenttia:

 1. Ihanan tilava parveke! Tuonne mahtuu laittamaan vaikka mitä ihanuuksia ja toivottavasti näemme myös valmiista mahtavia kuvia. Käyttötarkoituksen miettimisestä ja suunnittelusta se lähtee �� Ihanaa parvekekevättä ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aurinkoista kevättä myös sinulle!
   Lisää kuvia tulossa, kunhan kohde valmistuu. Ihanasti tuo aurinkokin jo inspiroi ja antaa suunnitelmille vauhtia.

   Poista

Kiinnostavia kirjoituksia: