24. helmikuuta 2017

Satumaiset häät kukkakaupan tyyliin 

Terveisiä satumaailmasta, niinkuin floristi Sara kukkakauppaa kuvaili.


Torstai-ilta venyi pitkälle aamuyöhön, kun siskolikkani Satun kanssa rakensimme pikkusiskon kukkakauppaan Neiti Neilikkaan häätapahtumaa. Kokosimme myymälään erilaisia ideoita ja inspiraatiota hääjuhlan suunnitteluun ja toteutukseen.

Kaupan sisustus pyörähti taas hetkeksi mullin mallin, mutta rivakkaan tahtiin rakentui uutta tilalle. Puin nukeille kauniit morsiuspuvut ja asettelin niiden upeita helmoja ihastellen. Pöytäliinat, pitsit ja somisteet järjestyivät paikoilleen kuin taikaiskusta ja tapahtuman rakentaminen sujui iloisessa naurunremakassa.

Yöllisten ohikulkijoiden uteliaat katseet ikkunan takana unohtuivat häähumuun uppoutuneiden siskosten työntohinaan. Muutama tanssiaskelkin taisi tulla tanssahdeltua inspiroivan häämusiikin tahdissa.

Kun me saimme valmista, oli aamuvuoron aika taikoa viimeinen silaus satumaailmaan. Kukat ovat kauniita. Kerrassaan upeita. Ja niillä saa loihdittua satumaisen tunnelman tilaan kuin tilaan. Johtajatar Tea ja floristi Sara ovat toteuttaneet tapahtuman kukkakoristeet, morsiuskimput ja pöytäasetelmat. Heiltä saat ammattilaisen vinkit ja avun juhlan koristeluun kukkasin. Sekä tietysti siihen upeimpaan: morsiuskimpun suunnitteluun ja valintaan.

Saimme mukaan häähumuun myös mahtavia mikkeliläisiä yrittäjiä:
  • Ompelu- ja stailauspalvelu Hanna tarjoaa juhlaan sopivat kattaustekstiilit
  • Pietu's Photo ikuistaa hetket persoonallisiin valokuviin
  • Little Big Woman taikoo kauniit korut ja vihkisormukset
  • Kun sanat riittävät runoilee uniikit häärunot (edit: sairaana)
  • Tunturitukka loihtii kauniit hääkampaukset kukkakoruilla
  • Mikkelin Kierrätyskeskukselta saimme kattausastiat lainaan
  • Morsiuspukuliike Josefiinasta upeat morsiuspuvut (Lahti)

Tänään perjantaina kaupalla oli ihastuttavan vilkas häähumu, kun asiakkaat tutustuivat juhlantekijöiden palveluihin sekä jutustelivat häätrendeistä ja -suunnitelmistaan. Ihana päivä!

Iloinen ja raikas häätapahtuma on avoinna vielä lauantaina 25.2. kello 9-14.


Neiti Neilikan löydät Mikkelistä, Porrassalmenkatu 22, melkein sairaalaa vastapäätä. Käy kaupalla äänestämässä myös kauneinta juhlakoristelua ja voita lahjakortti liikkeeseen.

Kiiruhda sinäkin Neiti Neilikan häähumuun. - Ihastu ja inspiroidu! Mä suosittelen, vaikka itse sanonkin.

 


Niin ja pikkusiskon kukkakaupan Neiti Neilikka löydät myös facebookista ja instagramista @neitineilikka. Kaupalla saa kuvata!

*     *     *     *


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiinnostavia kirjoituksia: