8. marraskuuta 2016

Visuaalinen ilme - ensimmäinen kosketusPinnan alla on eletty mielenkiintoisia aikoja, nyt se on jo virallista: siskolikkani perustaa sisustuksellisen kukkasidonnan erikoisliikkeen Mikkeliin, Etelä-Savoon.

Höyryten on menty viime päivät, viikot ja kuukaudet. Kolmen siskoksen voimalla ja tarmolla rakennetaan pikkusiskoni unelmaa todeksi. Unohtamatta vanhempiamme ja vahvoja miehiämme rinnalla, jotka tukevat ja auttavat tämän unelman toteutumisessa.

Liiketoimintasuunnitelmaa on hiottu, ihanneasiakas määritelty, markkinoinnin vuosikello luonnosteltu... ...ei voi edes laskea näitä tunteja, joita olen istunut koneen äärellä tai kynä kädessä suunnitellen ja selvitellen asioita. Nyt rupeaa jo näkymätön työ näkymään.

Neiti Neilikan visuaalinen ilme on tuore, selkeä ja pikkuisen leikkisä. Neiti Neilikka syntyi monien luonnosten ja hahmotelmien jälkeen. Se on hahmo, jossa on pilkahdus johtajattaren luonnetta. Esikuvana siis siskoni Tea. Tätä oli mukava työstää, hahmoja hyppelehtii edelleen luonnosvihkoni sivuilla. Jokos laitetaan Neiti Neilikalle tonttulakki päähän?

Visuaalinen ilme tukee yrityksen imagoa ja on yksi tärkeimmistä tekijöistä mielikuvan luomisessa. Tässä ensimmäinen kosketus uudesta liikkeestä. Mitäs pidätte? Millaisen mielikuvan sinä saat uudesta kukkakaupasta Neiti Neilikka?
Neiti Neilikka on sisustuksellinen kukkasidonnan erikoisliike, joka avaa ovensa uuden vuoden puolella 2017 Mikkeliin, Porrassalmenkatu 22.

Mutta äläs huoli, nyt joulun alla pidämme kukkivan joulukaupan marraskuun lopulta 23.12.2016 asti. Johtajatar Tea, floristit Sara ja Minna loihtivat Sinulle upeat jouluiset leikkokukkakimput ja kauniit jouluasetelmat. Taustavoimissa häärimme myös minä ja siskoni Satu. Täyttä energiaa koko tiimi!

Liiketilan ikkunassa on vielä pahvit, remonttimiehet tekevät töitään ja me odotamme perhosia vatsanpohjat täynnänsä milloin pääsemme rakentamaan kukkivaa joulukauppaa.


*     *     *     *1 kommentti:

  1. Hyvä tytöt bongasin ikkuna. Nyt on vihdoin Mikkelissä kukkakauppa. Kyllä menestyy.

    VastaaPoista

Kiinnostavia kirjoituksia: