4. syyskuuta 2016

Mukana Habitaressa osastolla 3 E 30
Sissarit ovat tänä vuonna mukana Habitaressa osastolla 3 E 30.

Maksuton sisustusklinikka palvelee koko messujen ajan.
Varaa osastoltamme aika 20 minuutin mittaiseen sisustuskonsultaatioon. Ota mukaan pohjakuva, mitat ja valokuvia muutoksen alla olevasta kohteesta ja tule juttelemaan sisustussuunnittelijan kanssa kotisi pulmakohdasta. Saat ammattilaisen neuvoja ja vinkkejä kotisi sisustusongelmiin!

Suunnittelijamme esittelevät omat suosikkinsa ja kiinnostuksen kohteensa messuilla. Opastettujen kierrosten aikataulun ja tarkemmat kuvaukset sisällöstä löydät Habitaren sivuilta, klik. Oppaina toimivat suunnittelijamme Riitta Bergman, Anita Huotari, Anne Lammi, Jonita Raikko ja Ullamaija Seppä. 
Riitan mukana tutustut yhdistyksen yhteistyökumppaneihin. Anita kierrättää katsomassa keittiöiden uudet tuulet ja ajankohtaiset trendit. Anne johdattaa näkemään puun hienouden sisustuksessa sekä äänimaailman akustiset ratkaisut. Jonita esittelee lapsiperheelle käytännöllisiä vinkkejä ja Ullamaijan kanssa uppoudutaan valaistuksen valloittavaan ihmemaailmaan.
Osallistu vaikka useampaankin opaskierrokseen ja saat enemmän irti Habitaresta!

Sissarit valloittavat myös ohjelmalavan. Lavalle nousevat puhumaan suunnittelijoistamme Riitta Bergman, Ulla Kotila, Maija Lukkari-Nyström ja Marika Ritala-Mäkinen. Riitta kertoo yhdistyksen puheenjohtajana suunnittelijoiden ja yhteistyökumppaneiden verkostoitumisen hyödyistä ja vahvuudesta. Ulla avaa projektiaan Taukotila, jossa Herttoniemen käyttämättömäksi jäänyt bussikuskien taukotila sisustettiin viihtyisäksi asukastilaksi ja kesäkahvilaksi. Maija pohtii kestävän kehityksen eettisyyttä sisustuksen estetiikassa, onko kierrätys kestävää kehitystä ja kuinka valintamme vaikuttavat sisustuksessa. Marika neuvoo ja auttaa lapsiperheen arkisten pulmien ratkaisussa sisustuksen keinoin.
Katso tarkempi aikataulu ohjelmasta Habitaren sivuilta, klik.

Tervetuloa Habitareen!
Jos et pääse mukaan messuille, niin Sissarit löydät helposti täältä: sisustussuunnittelijat.pro ja seuraathan meitä jo facebookissa ja instagramissa?
*    *    *    *Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiinnostavia kirjoituksia: