11. elokuuta 2016

Kesä tuli, kesä meni
Elokuun illat ovat jo pimeät, vaikka kesä on niin lähellä takanapäin, tekee jo mieli muistella kesäretkiä ja Lapin yötöntä yötä.

Kesäkuu hujahti työn merkeissä Made in Saimaa pop up -kaupan parissa, siihen palaan vielä myöhemmin kuvien kera.

Heinäkuussa lomailtiin, mökkeiltiin ja sukuloitiin. Reissattiin perheen kanssa. Pakattiin teltat, reput ja reissumieltä autoon ja keula kohti pohjoista. Kilometrit kuluivat ja takapenkin räpätys oli mukavaa kuunneltavaa. Ennakkoluuloista huolimatta. Pienet reppureissaajat, niin ihanat. Bongailtiin kuukkelit, porot ja vaivaiskoivut. Nukuttiin yö laavussa ja patikoitiin luontopolkuja. Pulahdettiin Suomen suurimmassa lähteessä, iiks, se oli kylmää!

Kuvat ovat Norjasta, matkalta Nordkappiin jäämeren rannalle. Maisemat olivat voimauttavia, pala sydämestä jäi taas tuntureille.Eväsretki tunturilla antaa eväitä myös tänne kotiin ja arkeen. Näillä jaksaa taas pakertaa pitkälle syksyyn.

Elokuussa hommat on hanskassa ja hanskat ihan maalissa. Instagramin puolella seuraavat ovatkin jo nähneet vilauksia maalaushommista ja tytön huoneen muutoksesta. Palataan niihinkin piakkoin!

Nyt järjestelemään koululaisten työpöydät valmiiksi koulun alkua varten. Onko teillä tehty uusia sisustushankintoja koululaisille?

*     *     *     *


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiinnostavia kirjoituksia: