14. toukokuuta 2016

Salaisuus paljastuu


Shhh! Ei saa vielä paljastaa, ei hiiskua, eikä jotain. Kevään ajan olen supissut hissun kissun ja työstänyt kuvituksia kirjaan. Nyt se on uunista ulos!
 
Tätä on salailtu, tätä on työstetty ja pyöritelty, tätä on piirretty, tätä on odotettu. Nyt saa jo paljastaa, sillä tulevalla viikolla se on jo kaupoissa. Kirja. Ihan ensimmäinen.

Sisusta ja väritä! on uudenlainen värityskirja. Sisustusaiheisten värityskuvien rinnalla on kollegani Riitta Bergmanin kirjoittamia juttuja väreistä ja sisustamisesta. Kuvien aiheet liittyvät sisustukseen, on pohjakuvia, tunnelmakuvia ja huonekaluja, pääsetpä jopa vähän askartelemaankin kirjan parissa.

Mutta tosiaan, ensi viikolla kauppojen hyllyillä - en malta odottaa!Kirjan sivuilla kuvitukset ovat minun kädenjälkeäni, ne on piirretty teille väritettäviksi. Matka on ollut innostava, inspiroiva ja kaikessa hektisyydessään hurjan rentouttava. Hetket piirtämisen parissa, heittäytymistä hetkeen, antaa kynän viedä, unohtaa turhan tarkat millimetrit ja perspektiivit. Olen nauttinut!

Toivon tämän värityskirjan antavan teille saman inspiraation ja nautinnollisia värityshetkiä mitä sen työstäminen minulle antoi.


”On olemassa maalareita, jotka muuttavat auringon
keltaiseksi täpläksi, mutta on myös toisia, jotka taitojensa ja
älynsä ansioista muuttavat keltaisen läiskän auringoksi.”
 
– Pablo Picasso


Iso kiitos työparini, kollegani Riitta Bergman / Idyllicum, mahtava projekti! Yhteistyössä on voimaa!
Iso kiitos myös salaisuuden sutinoissa minua kestäneille - perheelle!!


*     *     *     *


2 kommenttia:

  1. Kesän aikana oon varastanut muutaman hetken itselleni ja väritellyt kuvia, kiitos, on ollut rentouttavaa!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että olet löytänyt arjen keskeltä edes hetken omaa aikaa, karata vähäksi aikaa omiin ajatuksiin. <3 Sekin on tärkeää.
    Muista taas jakaa värittämäsi kuvat, odotan niitä innolla! #sisustajaväritä

    VastaaPoista

Kiinnostavia kirjoituksia: