18. maaliskuuta 2016

Esillepano Kodin Tyyliin


Esillepanolla on merkitystä.

Kauppakeskus Viisarissa, Vantaan Varistossa on sisääntuloaulassa lava, jolle rakensimme kollegani Marikan kanssa esillepanon Kodin Tyylille.

Somistimme lavalle rennon olohuoneen nurkkauksen. Värimaailma on rauhallinen ja vaalea, johon tumma puulipasto luo ryhtiä.
Suuri ja houkutteleva nojatuoli on saanut seurakseen jakkaran, joka toimii apupöytänä tai jalkojen lepuuttamiseen. Somisteina kaikkeen säilytykseen näppäriä puulaatikoita, tunnelma luodaan kynttilähurrikaaneilla ja mahtavilla pöytävalaisimilla. Riittävän suuri matto rajaa kokonaisuuden.

Tavoitteena luoda tunnelma, joka ohikulkeva asiakas voisi mieltää omaan kotiinsa. Helpottamaan asiakkaan valintaa ja inspiroitumaan somistuksesta.

Laadukas matto on myös Kauppakeskus Viisarista, Matto.fi:stä.
Joko olet käynyt kauppakeskus Viisarissa? Kodin Tyylistä löydät pientä ja suurta kodin sisustamiseen. Tyylejä löytyy tummasta ja rouheasta romanttiseen vaaleaan, on huonekaluja, valaisimia ja pienempää sisustustavaraa.
Pyydä apua ihastuttavalta henkilökunnalta, niin he auttavat sinua löytämään etsimäsi.

Myös sisustussuunnittelijana voin neuvoa kotisi tai konttorisi pienemmissäkin sisustushankinnoissa. Teen myös näyteikkuna- ja myymäläsomistuksia yrityksille. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit.  *     *     *     *


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiinnostavia kirjoituksia: