28. heinäkuuta 2013

Pieniä juttuja, pieniä ideoita
Hääparin monogrammi ja mustat kehykset tekstien ympärillä olivat pieniä elementtejä, jotka toistuivat kutsuista yrttikylpyjen etiketteihin.

Pienistä jutuista syntyy yhdessä suurempia. Vaikka juhlapaikkaa ei koristeltukaan lukuun ottamatta kukka-asetelmia, tekivät nämä pienet yksityiskohdat juhlapaikasta hääparin näköisen ja yhtenäisen.


Menukortit olivat kaikessa yksinkertaisuudessaan informatiiviset ja tyylikkäät.

Saippuakuplakujaa varten purkeista oli liotettu kaupan etiketit pois. Tarrapaperille tulostettiin uudet, jotka liimattiin purkkien kylkeen. Etiketeissä komeilivat hääparin monogrammi ja hääpäivämäärä.Kuvat: Liisa Venho


Koska hääjuhlaa vietettiin purjelaivalla, leikkisästi teemaan sopi myös tax free -myymälä.

Pienen pieni myymälä oli kerätty vanhoihin matkalaukkuihin. Myynnissä oli vaaleanpunaisia karkkeja, tikkareita ja suklaapatukoita makean nälkään. Pikku pulloissa kurkun kostuketta tai rohkaisuryyppy ja paperipusseihin oli pakattu juhlista uupuneille jaloille yrttikylpy.

Häävieraat saivat maksaa ostoksensa kassalippaaseen oman tunnon mukaan. Jos käteinen raha oli unohtunut, niin ostokset saattoi lunastaa myös vekselillä. Tosin maksamatta jääneitä vekseleitä ei matkalaukun kannessa olleen ohjeen mukaisesti tulla lunastamaan.
Naisten- ja miestenhuoneisiin koottiin ensiavuksi tarvikepakkaukset karanneiden silmukoiden tai onnenkyyneleiden varaksi. Nenäliinat, deodorantit, hiussuihke, laastarit, päänsärkylääkkeet ja kosteuspyyhkeet pakattiin esille pieneen matkalaukkuun.

Pienen murheen sai pyyhittyä pois tarvikepakkauksen hätävaroilla ja juhlat saattoivat jatkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiinnostavia kirjoituksia: