22. heinäkuuta 2013

Morsiamen juhlaa

Tähän pukuun käytetyt kravatit ovat koristaneet aikaisemmin miesten juhlapukuja. Nyt ne hulmuavat morsiamen juhlapuvun helmoina.

Jokainen kravatti kertoo omaa elettyä tarinaansa ja jatkaa nyt uutta elämäänsä sulassa sovussa tyllihelmojen kanssa.
 


Sydämen kohdalla, morsiuspuvun etukappaleen vasemmalla puolella on sulhasen valkoinen kravatti. Aiemmin se on koristanut tummaa pukua ainakin yksissä ylioppilasjuhlissa ja toisissa häissä.

Etukappaleella kravatit ovat vaaleita, vaaleanharmaita ja sinertäviä. Takakappaleella sävyt vaihtuvat sinisempiin. Helmojen alla vilkahtaa paljon, paljon valkoista tylliunelmaa.


Punaisina yksityiskohtina asua piristivät pilkullinen vyö ja rusettikengät.

7 kommenttia:

 1. Oi, täällähän oli puvusta heti lisää kuvia! Ajattelinkin tuosta sateenvarjokuvasta, että voikohan mekko olla kravateista tehty, mutta kaitaleet näyttivät niin leveiltä, että epäilin.

  On siinä ollut kova työ noiden kravattien metsästämisessäkin. :)

  Ja punaiset väriliäskät vielä pisteenä iin päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Susanna!

   Joo, kravatit ovat ratkottu takasaumasta auki, joten niissä on tuplasti leveyttä. :)
   Kravattien metsästys oli kivaa puuhaa ja silmä harjaantui kirpputoreilla näkemään kravatit jo kauempaakin. Edelleen metsästän kravatteja uusiin mekkoihin, kirppareilta ja kaappien kätköistä. ;)

   - Lyyti

   Poista
  2. Ensi alkuun näytti siltä, ettei vaaleita kravatteja löytynyt millään, valkeita vielä vähemmän. Mutta kun ahkerasti ja määrätietoisesti piti silmät auki, niin löytyihän niitä. Ihania kankaita, ihania kuoseja. Sopivasti vähän erilaisia vähän rösöiselle morsiamelle.

   Oon vieläkin ihan haltioissani, kun katselen kuvia. On tuo mekko niin kiva. Enkä millään voisi kuvitella sen tilalle mitään muuta. En mitään.

   Kiitos Lyytille! Toteutuksesta ja ajatuksen lukemisesta (mekkoa ei taidettu koskaan luonnostella, piirrettiin vaan kahdella viivalla linja paperille?).

   -Satu

   Poista
 2. Mielettömän ihana mekko! Osaispa itsekin tehdä tuollaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsikka!

   Mekosta tuli aivan tämän morsiamen näköinen ja oloinen juhlapuku. Juuri niin kuin pitikin. Tykkään itsekin! :)

   -Lyyti

   Poista

Kiinnostavia kirjoituksia: