2. heinäkuuta 2013

Jotain muuta kuin sydämiä
Kutsut on lähetetty.

Ennen varsinaisia kutsukortteja häävieraille lähetettiin suunnittelemani save-the-date -kortit, joissa kutsuttuja pyydettiin varaamaan hääpäivä kalenteriinsa.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan mukava tapa ilmoittaa etukäteen kesälomakiireiden keskellä olevasta iloisesta tapahtumasta. Näin vieraat pystyvät ajoissa suunnittelemaan kesämenonsa ja varaamaan hääpäivän vapaaksi.
Häissä tullaan hyödyntämään käytettyjä ja kierrätettyjä materiaaleja. Kutsujen kirjekuoret taiteltiin ja ommeltiin kasaan kauniisti kellastuneen nuottivihkon sivuista.

Hääparin monogrammi komeilee myös postimerkissä, jotka suunniteltiin ja tilattiin postin verkkokaupasta (klik).

Kutsukortit ovat jatkumoa save-the-date -korteille. Niiden tyyli on yksinkertaista, vanhahtavaa, mutta tätä päivää. Kädenjäljelle on annettu tilaa ja pieni leikkisyys säilyy kutsujen luonteessa.

Mustavalkoisuuskaan ei ole niin jyrkkää, kun kutsut painetaan pehmeän valkoiselle korttikartongille ja kirjekuorissa käytetään kellastuneita, kierrätettyjä nuottipapereita. Hääjuhlan muu paperimateriaali, kuten plaseeraus- ja menukortit toteutetaan samassa hengessä kutsukorttien kanssa.

Idea kutsukortteihin syntyi perinteestä, hyvistä käytöstavoista ja vanhojen sanomalehtien mainoksista.
 
Aiemmin kirjoittamaani samasta aiheesta löydät täältä (klik).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiinnostavia kirjoituksia: