21. helmikuuta 2013

Pieniä piristeitä - kurkistus kotiin

Keltainen, harmaa ja musta toivottavat tervetulleeksi siskoni Satun ja Nikon kotiin.
Kurkistetaanpa eteisen ikkunassa loistavien La Case de cousin Paul -pallovalojen taakse. (Valloittavia pallovaloja löydät täältä.)

Kodin sisustus on sekoitus vastakohtia. Uutta ja vanhaa, kiiltävää ja rosoista, teollista ja käsintehtyä. Pieniä piristäviä yksityiskohtia on kaikkialla; eteisessä vaatteet ripustetaan vanhoille, sekalaiselle kokoelmalle eri yritysten puuhenkareita.
 
Kädentaidoilla ja vanhoilla esineillä on sijansa nuorenparin kodissa. Avaimet säilytetään Bombon (klik) veikeissä puunukeissa. Nukkien värimaailma toistaa tämän kevään sisustuksen trendivärejä: puhdas valkoinen ja kirkas keltainen uudistuvat harmaan ja mustan kanssa.Asukkaat ovat intohimoisia kirpputoreilla kiertelijöitä. Sieltä löytyykin usein sisustukseen vaihtuvia yksityiskohtia. Kun edellisiin kyllästytään, ne laitetaan kiertoon taas seuraavalle sisustajalle aarteeksi ja iloksi.

Arkipäivän ruuanvalmistusvälineitä säilytetään arkipäivän herkkupurkissa.
Ruokapöydän ympärille mahtuu isompikin joukko ystäviä. Sommitelmat vaihtuvat mielialan ja uusien kirpputorilöytöjen myötä vaikka joka päivä!
(Tämä pöydän ympärille teimme aiemmin talvisen kattauksen. Katso kuvat täältä.)


Kevät on värikäs! Kirkkaat, puhtaat päävärit valloittavat sisustuksen kavereinaan oranssi, turkoosi, ruohonvihreä ja lila.

Voimakkaita värejä, revittelyä ja uskallusta. Ammennetaan niistä voimaa ja puhtia arjen askareissa tarpomiseen ja kesän odotukseen. Revitellään! Uskalletaan! Väritetään kotimme keväälle! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiinnostavia kirjoituksia: