31. heinäkuuta 2012

Hämäriä räpsyjäPoikkeuksetta aina tulee viime hetken muutos suunnitelmiin. Niin tälläkin kertaa.

Kädentaito-tapahtuman rakennuspäivänä saavuimme Billnäsin ruukkiin myöhässä omasta aikataulustamme. Isossa pajassa oli hiljaista; vain muutama osasto oli jo rakennettu ja muutamaa rakennettiin parasta aikaa.
Suunnistimme pohjakartan mukaisesti varatulle paikallemme ja aloimme rakentaa osastoa. Alustavan suunnitelman mukainen järjestys syntyi nopeasti ja tavarat löysivät paikkansa. Messuja kolunneet, erilaisia tavaran purkuja hoitaneet ja monenmoisia esillepanoja tehneet kuusi kättä työskentelivät tehokkaasti.
Nälkäkin vauhditti työskentelyä ja olimme valmiit ennen aikojaan. Sitten syömään ja majoittuminen Tammisaareen.

Aamulla, kun palasimme messupaikalle, saimme tietää, ettei viereiselle paikalle sairastapauksen vuoksi tulekaan näytteilleasettajaa. Pikainen pöydänveto keskemmälle molempia osastoja ja tavaroiden levittäminen pöydän molemmille puolille. Pahvilaatikot ja pakkauslaatikot verhoiltiin korokkeiksi tuotteille. Hätäistä silmänlumetta, ettei halliin jää tyhjää messupaikkaa.

Tehdashalli oli hämärä, yleisvalaistus ei tietenkään riittänyt valaisemaan osastoja. Vaikka aurinko paistoi koko viikonlopun täydeltä terältä, olisin mieluusti ottanut kohdevalon tuotteille. Kohdevalo ohjaa asiakkaan katsetta ja antaa näkyvyyttä tuotteille. Erheestä oppineena muistan, toivottavasti, ensi messuille tilata sähkön.

Juuri siltä oikealta TaikaRatsulta uupui suitset. Ompelin keppihevoselle silkkinauhan ja viimeistelin sen satumaisen hurjiin laukkoihin. Iloisia leikkejä uudelle TaikaRatsastajalle!
Huomaa: Satulla ja Lyytillä herttaiset hienohelmat.


Ensikertalaisena ruukissa oli ihan leppoisaa. Väkeä ei ollut tungokseen asti, mutta harvakseltaan ja riittävästi. Oli mukava nähdä tuttuja ja uusia asiakkaita!
Antoisaa oli myös nähdä ja rupatella tuttujen messuajien kanssa sekä tehdä tuttavuutta uusien näytteilleasettajien kanssa. Nähdäänhän ensi vuonna uudestaan?

Satulyytin seuraavat kädentaitomessut ovat Oulussa, lokakuun 13.-14. päivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiinnostavia kirjoituksia: